Vaakuna
Kuvat
Hääpäiväkirja
Etusivu
Susimetsän häät

Prinsessa ja miekkamies kiittävät

Häidemme suunnittelussa oli mukana useita ihmisiä, joita haluamme tässä sydämellisesti kiittää.

Anni Honka, morsiamen sisko, oli prinsessamme kaaso, joka huolehti monista asioista häiden suunnittelun aikana ja piti huolen siitä, että juhlapaikalla kaikki toimi kuten oli suunniteltu.

Mika Puukko oli miekkamiehemme paras mies, eli bestman. Hän huolehti sulhasesta ja monista kulissien takaisista järjestelyistä häiden suunnittelussa, juhlien aikana ja niiden jälkeen.

Tarja Rantalainen on prinsessan ja miekkamiehen läheinen työtoveri, joka järjestely- ja koristelutaidoillaan huolehti mm. hääkarkeista ja hääpöytien koristelusta.

Antti Airaksinen on miekkamiehen ystävä, joka yhdessä bestmanin kanssa huolehti siitä, että sulhanen koki tämän luonnolle sopivat polttarit ja häntä rohkaistiin ottamaan suunnittelemansa tärkeä askel. Hän suunnitteli myös yhdessä tyttöystävänsä Jenni Tulensalon kanssa Susimetsän vaakunan.

Eeva Saarinen on prinsessan serkku, joka yhdessä kaason kanssa suunnitteli ja toteutti morsiamen saunomisen ja erinäiset tarpeelliset onnea tuottavat loitsut. Lisäksi hän huolehti prinsessasta itse juhlapäivänä ja piti tämän rauhallisena aina seremonioihin saakka.

Kuvaajat Näillä sivuilla esitettyjä valokuvia ottivat Antti Airaksinen ja Jenni Tulensalo; Anni Honka; Mika Puukko; Tarja Rantalainen; Mikko Ropponen, sekä Studio Raatikuvan kuvaaja. Kiitokset heille kaikille!

Vaakuna
Ulla muistelee
Marko muistelee
Bestman muistelee

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Sivut luonut Marko Susimetsä | marko@susimetsa.net
Katselu onnistuu parhaiten Netscape/Mozilla -selaimilla!